xutazas.hu SZÁLLÁSOK > Olaszország > Lido di Jesolo > Valentina apartman

Valentina_Jesolo_Olaszország_szállás_millenniumutazas.hu
Szállás neve:

Valentina apartman

Típusa:
Apartman
Kategóriája:
xutazas.huxutazas.huxutazas.hu
Elhelyezkedése:
Tengerparthoz közel Térkép
Szállás címe:
Olaszország - Veneto, Lido di Jesolo
Szobatípus:
Darabszám (db):
Érkezés dátuma:
Hossz (éj):
Leírás
Információk
Fizetendő
Térkép

Valentina apartman

A ház 6 apartmanból áll. 400 m-re található a Lido di Jesolo strand és közel van a Piazza Mazzini-hoz. Minden apartman fel van szerelve műholdas tévével, széffel, légkondicionálóval (kívánság szerint). Privát strand (1 napernyő + 1 napágy)  Az apartman fedetlen parkolóval rendelkezik.

Az apartmanok a közép kategóriájú minőségbe tartoznak. (az apartmanok különbözően lehetnek bútorozva, vagy felszerelve, a tulajdonos ízlésétől függően)

Közepes minőségű.

Felszereltségek

Konyha, Parkoló, Széf, Légkondícionált épület
Megközelítés:

- 400 m-re a tengerparttól
- a város központja és Velence könnyen megközelíthető

Étkezés

Ellátás: önellátás

Érdekességek, látnivalók a közelben

Jesolo:
A szórakozási lehetőségek felsorolása lehetetlen és fölösleges is, a város gyakorlatilag mindennel rendelkezik, amivel egy tengerparti fürdőhelynek rendelkeznie kell. A szokásos sportolási lehetőségek mellett említést érdemel a világbajnoki futamok rendezésére is alkalmas go-kartálya.

Velencéhez és a legszebb venetói városokhoz közeli fekvése miatt azok számára is ideális megoldás, akik hamar elunják a tengerparti heverészést, és a városnézést, a kulturális programokat részesítik előnyben.

Legalább kétszáz üzlet és szórakozóhely tart nyitva késő éjszakáig. A táncos lábú vendég több tucat diszkó, piano-bar és egyéb zenés hely között válogathat. Szinte minden nap van valamilyen ünnep, tengerünnep, virágünnep, a szőlő és a bor ünnepe, sőt a görögdinnye ünnepe is...
Jesolo ideális lehetőséget kínál azoknak is, akik a nyaralás mellett kirándulni szeretnének: a szomszédos Punta Sabbioniból induló vízibusszal alig háromnegyed óra alatt Velencébe érhetünk.

Hasznos tudnivalók

Tengerpart:
Homokos
Térkép
További kérdés esetén:
Tel.: (+36 1) 413-1441
Mobil: (+36 20) 7794-102

Irodánk örömmel fogadja zárt csoportok, baráti társaságok, munkahelyi közösségek, iskolák, klubok jelentkezését és egyedi igény szerint valósítja meg elképzeléseiket, egyedi időpontban!
Csoportszervezőknek egyedi kedvezményt biztosítunk!

A további elérhetőségeinket a KAPCSOLAT menüpontnál találhatod meg.