xutazas.hu SZÁLLÁSOK > Olaszország > Rimini - Rivazzura > Residence Auriga

Residence Auriga
Szállás neve:

Residence Auriga

Típusa:
Apartman
Kategóriája:
Elhelyezkedése:
Tengerparton Térkép
Szállás címe:
Olaszország, Rimini - Rivazzura
Szobatípus:
Darabszám (db):
Érkezés dátuma:
Hossz (éj):
Leírás
Információk
Fizetendő
Térkép

Residence Auriga

A Residence Auriga Rimini - Rivazzura sétányán helyezkedik el, kb. 50 méterre a tengerparttól. 2001-ben teljesen fel lett újítva. Recepció, parkoló (külön fizetendő a helyszínen), mosoda.

Felszereltségek

24 órás recepció/portaszolgálat, Parkoló, Mosoda, Légkondícionált épület

Étkezés

Ellátás: Önellátás.

Érdekességek, látnivalók a közelben

- Punta Verde állatkert: Az állatkertben a világ minden tájáról származó állatok élnek, összesen 1500-nál is több emlős és 200 fajta madár és hüllő: egyebek mellett tigrisek, oroszlánok, zsiráfok, kenguruk, majmok és tevék mutatkoznak be, az állatkert üzemeltetőinek szándéka szerint minél autentikusabb környezetben.

- Bringó hintóval a világítótoronyhoz: A családoknak azonban mindenképpen érdemes belevágni egy bringó hintós túrába, amit a gyerekek biztosan nagyon élveznek majd, ráadásul Bibionéban jól kiépített bringó-utak vannak, amelyeken bejárható szinte az egész város.

- Vízi- és kalandpark a felhőtlen szórakozásért (Aquasplash) : Szárazföldi és vízi játékok, csúszdák, és minden, amit csak a gyerekek el tudnak képzelni, megtalálható az Aquasplash-ben, ami egy vízi kalandpark, csúszdákkal, különféle medencékkel és egyéb attrakciókkal.

- Gulliverlandia : A parkban egy nyolcvan perces utazást lehet tenni a világ körül, egyebek mellett láthatunk dinoszauruszokat, meglátogathatjuk a maják romvárosát, de középkori lovagokkal is birokra kelhetünk. A park nem csak a gyerekeknek kínál remek kikapcsolódást, az idősebb korosztály is remekül szórakozhat Gulliver világában

Sportolás, szórakozás

Kerékpár bérelhető

Hasznos tudnivalók

Tengerpart:
Homokos
Térkép
További kérdés esetén:
Tel.: (+36 1) 413-1441
Mobil: (+36 20) 7794-102

Irodánk örömmel fogadja zárt csoportok, baráti társaságok, munkahelyi közösségek, iskolák, klubok jelentkezését és egyedi igény szerint valósítja meg elképzeléseiket, egyedi időpontban!
Csoportszervezőknek egyedi kedvezményt biztosítunk!

A további elérhetőségeinket a KAPCSOLAT menüpontnál találhatod meg.