xutazas.hu SZÁLLÁSOK > Olaszország > Lignano-Sabbiadoro > Bellavista Hotel

Hotel Bellavista_Lignano_olaszszallasok.hu
Szállás neve:

Bellavista Hotel

Típusa:
Hotel, szálloda
Kategóriája:
xutazas.huxutazas.huxutazas.huxutazas.hu
Elhelyezkedése:
Tengerparton Térkép
Szállás címe:
Olaszország, Lignano-Sabbiadoro
Szobatípus:
Darabszám (db):
Érkezés dátuma:
Hossz (éj):
Leírás
Információk
Fizetendő
Térkép

Bellavista Hotel

A hotel Lignano Sabbiadoro szívében van az Adriai tengerparton fenyők zöldjével körül ölelve, csak 5 km−re a Golf klub−tól ideális hely a vakációra. Családias környezetben, ahol a szolgáltatások minősége és a közvetlen kiszolgálás a garancia egy kellemes üdülésre az Ön számára.

Felszereltségek

24 órás recepció/portaszolgálat, Parkoló, Széf, Légkondícionált épület, Internet(WiFi)
Megközelítés:

- Közvetlenül a tengerparton.

Étkezés

A konyha, amivel különös képen foglalkozik Giovanni Battista lehetőséget nyújt az Ön számára ,hogy megkóstolja a tartományaink és mediterrán gasztronómia receptjeit.

A reggeli első óráitól kezdve 11−ig kezdjük megszoktatni Önöket egy bőséges büfé kínálatával: kenyerét és süteménykülönlegességet ,széleskörű túró− és sajtféléket , tipikus szalámit ,tojást , friss gyümölcsöt , üdítőket és joghurtot , ezen kívül diétás ételeket is választhat.

Este 19−tól 21−ig gyertyafénynél lehet vacsorázni az éttermünk szalonjában jó kilátással a tenger felé. Lehetősége lesz megkóstolni a rafinált ételfogásokat, amiket szakácsunk felajánl Önnek egy változatos menüben naponta, bőséges élőételeket, házitésztákat és háziédességeket, húsokat és különös módon friss halhúsokat a nagyon keresett borok társaságában, a legjobb tartományi és nemzeti szőlőhegyről. Borok, amelyeket Ön megtud vásárolni ajándékozás céljává, vagy hogy gazdagabbá tegye az Ön borgyűjteményét.

Szállodabár

Érdekességek, látnivalók a közelben

Lignano

Elhelyezkedve a Velence és Trieste közötti útnak a felénél, egy kis félszigeten az Adriai Tengernél, a Di Marano Lagúna és a Tagliamento folyó kiömlési helyénél a tengerbe között, Lignano ideális üdülőhely egy feledhetetlen vakációra. Lignano minőséges és vendégszerető szolgáltatások nyújt a turisták számára, ugyanakkor megőrizve egy szoros kapcsolatot a természettel: nyolc km−es finom homok tengerpart, termálfürdők, vidámparkok, modern sport központok, biciklipályák, teniszpályák, egy golfklub, gyalogos sávok sétálásra meg vásárlásra, minden igényeinek és elvárásainak megfelelő hotelek, üdülőfalvak, villák, apartmanok és egy 5000−es hely a csónakok számára a kikapcsolódás hajókikötőkön. Nem hiányoznak a diszkók, a bárok meg a vendéglők, az acquagym tanfolyamok, kikapcsolódás központok a gyerekek számára és szabadtéri koncertek az Alpe Adria arénánál. Mindezek egy pár kilométeres területen belül a természet ölében, távol a nagy városi mozgalomtól. Lignano büszke lehet több mind 20 éves "Kék zászló" díjával, a természet tisztelete, a tengerpartok meg a tengervízi tisztasága jelképe.Lignano meg van osztva három részre: Lignano Sabbiadoro,Lignano Pineta és Lignano Riviera.

Sportolás, szórakozás

Nyitott/szabadtéri medence, Kerékpár bérelhető

Hasznos tudnivalók

Tengerpart:
Homokos
Térkép
További kérdés esetén:
Tel.: (+36 1) 413-1441
Mobil: (+36 20) 7794-102

Irodánk örömmel fogadja zárt csoportok, baráti társaságok, munkahelyi közösségek, iskolák, klubok jelentkezését és egyedi igény szerint valósítja meg elképzeléseiket, egyedi időpontban!
Csoportszervezőknek egyedi kedvezményt biztosítunk!

A további elérhetőségeinket a KAPCSOLAT menüpontnál találhatod meg.