xutazas.hu SZÁLLÁSOK > Lengyelország > Varsó > Sheraton Hotel

Sheraton Hotel_Lengyelország_szállás_millenniumutazas.hu
Szállás neve:

Sheraton Hotel

Típusa:
Hotel, szálloda
Kategóriája:
xutazas.huxutazas.huxutazas.huxutazas.huxutazas.hu
Elhelyezkedése:
Belvárosban Térkép
Szállás címe:
Lengyelország, Varsó, Ul. B. Prusa 2
Szobatípus:
Darabszám (db):
Érkezés dátuma:
Hossz (éj):
Leírás
Információk
Fizetendő
Térkép

Sheraton Hotel

Az ötcsillagos, elegáns és jónevű Sheraton Hotel Varsóban sem okoz majd csalódást vendégeinek. Luxus körülmények között, maximális színvonalú kiszolgálással kényeztetik a vendégeket.

Felszereltségek

24 órás recepció/portaszolgálat, Autóbérlés, Csomag- és értékmegőrző, Felvonó/lift, Mosoda, Parkoló, Pénzváltó, Széf, Légkondícionált épület, Akadálymentesített szálloda, Háziállat vihető, Gyermekfelügyelet, Internet, Wellness/spa center

Étkezés

A szálloda éttermében megkóstolhatjuk a hagyományos lengyel ételeket, valamint a nemzetközi konyha hagyományos ízeit is, de nem ritka az étlapon a különlegesség sem.

Szállodabár

Érdekességek, látnivalók a közelben

Varsó Lengyelország legnagyobb kulturális, tudományos és művészeti központja, az ifjúság városa. Akit érdekel a színház, a jó vendéglátás, aki szeret bevásárolni, szívesen jár múzeumba vagy bolhapiacra, úgy egyetlen más lengyel város sem kínálja a választási lehetőségek olyan gazdag tárházát, mint Varsó.


A főváros műemléki épületeinek többsége az úgynevezett királyi út mentén található. A királyi út kezdete az Óváros és az Újváros, valamint a Királyi palota, vége pedig a királyi Lazienki Park és a Belweder Palota.

Az Óvárosban található a Vár tér a királyi palotával, s a közepén emelkedő 22 m magas emlékoszlop II. Waza Zsigmond király szobrával. Nem messze innen az óvárosi piactér, a Rynek közepén áll a Sellő-szobor, amely egyben Varsó jelképe is. Az Óvárosban, illetve a Krakowskie Przedmiescie úton található a legtöbb fővárosi műemléki templom.
A Krakowskie Przedmiescie úton egymást érik az egykori mágnás paloták és kastélyok. Itt található a varsói Tudományegyetem és a Lengyel Tudományos Akadémia székháza, előtte Mikolaj Kopernikusz szobrával.
Érdemes ellátogatni a Nowy Swiat utcába, mely nem más, mint a Királyi útvonal reprezentatív szakasza rengeteg elegáns üzlettel, könyvesbolttal, kávézóval és étteremmel.

Varsó legszebb utcája az Aleje Ujazdowskie (Ujazdowskie fasor) pompázatos palotákkal, botanikus kerttel és a királyi Lazienki Parkkal. Itt található a híres Chopin szobor. Rabul ejtő szépségű, mikor a park tavának tükrében visszacsillan a Vízre Épült Palota, a nyári amfiteátrum vagy a Myslewicki Palota.

Rendezvények

A hely alkalmas konferenciák megtartására
  • Termek száma: 1
Technikai felszereltségünk:
Kiépített hangtechnika, Mikrofon, Légkondícionálás, Színpad, Tábla, flipchart, Internet, Vetítővászon

A szálloda egyedülálló konferencialehetőségeket kínál: 16 terem áll a vendégek rendelkezésére összesen 5382 nm-en. A legnagyobb terem 650 fő, a legkisebb 10 fő befogadására alkalmas. Minden igényt kielégítő modern technikai felszerelés várja a vendégeket.

Hasznos tudnivalók

Összes szobák száma:
350 db
Akadálymentes:
igen
Éttermek száma:
1
Térkép
További kérdés esetén:
Tel.: (+36 1) 413-1441
Mobil: (+36 20) 7794-102

Irodánk örömmel fogadja zárt csoportok, baráti társaságok, munkahelyi közösségek, iskolák, klubok jelentkezését és egyedi igény szerint valósítja meg elképzeléseiket, egyedi időpontban!
Csoportszervezőknek egyedi kedvezményt biztosítunk!

A további elérhetőségeinket a KAPCSOLAT menüpontnál találhatod meg.