xutazas.hu SZÁLLÁSOK > Olaszország > Caorle > Savoy Hotel

Hotel Savoy_Caorle_olaszszallasok.hu
Szállás neve:

Savoy Hotel

Típusa:
Hotel, szálloda
Kategóriája:
xutazas.huxutazas.huxutazas.hu
Elhelyezkedése:
Tengerparton Térkép
Szállás címe:
Olaszország, 30021 Caorle, Riviera Marconi 30021 Caorle (VE)
Szobatípus:
Darabszám (db):
Érkezés dátuma:
Hossz (éj):
Leírás
Információk
Fizetendő
Térkép

Savoy Hotel

A közvetlenül tengerparton fekvő Hotel Savoy fehér erkélyeivel a központi elhelyezkedés előnyeit és a tulajdonos vendégszeretét garantálja 1971 óta. Kiváló három csillagos légkondícionált szálloda, mely vendégeinek saját strandot biztosít napernyőkkel és nyugágyakkal, valamint medencét, fitnessz termet, pingpong asztalt és parkolási lehetőséget.  A szálloda 62 szobával rendelkezik, melyek között megtalálhatók szabványos, superior és gyermek szobák is.

Felszereltségek

24 órás recepció/portaszolgálat, Konyha, Széf, Légkondícionált épület
Társalgó
Megközelítés:

- Közvetlenül a tengerparton.
- 400 m-re Caorle központjától

Étkezés

Bőséges büfé jellegű reggeli.

A szabatos konyhaművészet a mediterrán térség, helyi és nemzetközi ételei jól illenek a borlistához, mely vörös és fehér borokat egyaránt tartalmaz Olaszországból és a világ más tájairól.

Érdekességek, látnivalók a közelben

Caorle
„Kis Velence” néven is ismert. Jesolo és Bibione között fekszik. A romantikus óvárost szűk sikátorok és pasztellszínű középkori házak díszítik. A sétányt kísérő sziklasort kőfaragók munkái teszik szépségessé. A város jelképe a St. Stefano dómhoz tartozó, henger alakú, 48 méter magas harangtorony, mely messziről is látható. A látványosságok közé tartozik még a szombati piac. A környező lagúnavilág még szinte az érintetlen természet hangulatát kölcsönzi a városkának.

Finom homokos, sekélyvizű strandja különféle sportolási lehetőségekkel várja az odaérkező turistákat. Három strandja, partszakasza van: a központi strand, Porto Santa Margarita, azaz a kikötő és környéke és a Duna Verde strandja. E három mindösszesen 15 km hosszúságot jelent.

Sportolás, szórakozás

Asztalitenisz, Nyitott/szabadtéri medence

Hasznos tudnivalók

Összes szobák száma:
62 db
Tengerpart:
Homokos
Térkép
További kérdés esetén:
Tel.: (+36 1) 413-1441
Mobil: (+36 20) 7794-102

Irodánk örömmel fogadja zárt csoportok, baráti társaságok, munkahelyi közösségek, iskolák, klubok jelentkezését és egyedi igény szerint valósítja meg elképzeléseiket, egyedi időpontban!
Csoportszervezőknek egyedi kedvezményt biztosítunk!

A további elérhetőségeinket a KAPCSOLAT menüpontnál találhatod meg.