xutazas.hu SZÁLLÁSOK > Olaszország > Bibione - Spiaggia > Residence Evanike

Residence Evanike
Szállás neve:

Residence Evanike

Típusa:
Apartman
Kategóriája:
Elhelyezkedése:
Tengerparthoz közel Térkép
Szállás címe:
Olaszország, Bibione - Spiaggia
Szobatípus:
Darabszám (db):
Érkezés dátuma:
Hossz (éj):
Leírás
Információk
Fizetendő
Térkép

Residence Evanike

 

Az újonnan épült (2011) residence EVANIKE kb. 800 m-re helyezkedik el a tengerparttól, kb. 700 m-re Bibione Spiaggia központjától és nem messsze a termálfürdőtől. A residence 74 apartmanból áll, mind új, modern bútorzattal, légkondicionálással és fűtéssel, nagy méretű, fagyasztós hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel, szat. TV-vel, safe-vel, mosógéppel és mosogatógéppel felszerelt. A B és C típusú apartmanok földszintiek és elkerített kerttel (mérete, formája, fekvése és elhelyezkedése apartmanonként teljesen különböző) és külső grillezővel rendelkeznek. A D típusú apartmanok pedig két szintesek (első emelet + galéria), grillezővel ellátott, tágas, fedett terasszal. Felnőtt- és gyermekmedence hidromasszázzsal, napozó, játszósarok gyerekeknek. Garázs apartmanonként 1 kijelölt parkolóhellyel, zárt box-ban.
Kitűnő minőség.

Az újonnan épült (2011) residence EVANIKE kb. 800 m-re helyezkedik el a tengerparttól, kb. 700 m-re Bibione Spiaggia központjától és nem messsze a termálfürdőtől. A residence 74 apartmanból áll, mind új, modern bútorzattal, légkondicionálással és fűtéssel, nagy méretű, fagyasztós hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel, szat. TV-vel, mosógéppel és mosogatógéppel felszerelt. A B és C típusú apartmanok földszintiek és elkerített kerttel (mérete, formája, fekvése és elhelyezkedése apartmanonként teljesen különböző) és külső grillezővel rendelkeznek. A D típusú apartmanok pedig két szintesek (első emelet + galéria), grillezővel ellátott, tágas, fedett terasszal. Felnőtt- és gyermekmedence hidromasszázzsal, napozó, játszósarok gyerekeknek. Garázs apartmanonként 1 kijelölt parkolóhellyel, zárt box-ban.

Kitűnő minőség.

 

Felszereltségek

Konyha, Parkoló(ingyenes), Mosoda, Széf, Légkondícionált épület
Megközelítés:

- kb. 800 m-re helyezkedik el a tengerparttól, kb. 700 m-re Bibione Spiaggia központjától és nem messsze a termálfürdőtől.

Étkezés

Ellátás: önellátás

Hasznos tudnivalók

Tengerpart:
Homokos
A szálloda épült:
2011
Térkép
További kérdés esetén:
Tel.: (+36 1) 413-1441
Mobil: (+36 20) 7794-102

Irodánk örömmel fogadja zárt csoportok, baráti társaságok, munkahelyi közösségek, iskolák, klubok jelentkezését és egyedi igény szerint valósítja meg elképzeléseiket, egyedi időpontban!
Csoportszervezőknek egyedi kedvezményt biztosítunk!

A további elérhetőségeinket a KAPCSOLAT menüpontnál találhatod meg.