xutazas.hu SZÁLLÁSOK > Horvátország > Cres > Privát apartmanok, Cres

Privát apartmanok, Cres_Horvátország_millenniumutazas.hu
Szállás neve:

Privát apartmanok, Cres

Típusa:
Apartman
Kategóriája:
Elhelyezkedése:
Tengerparthoz közel Térkép
Szállás címe:
Horvátország - Kvarner-öböl, Cres
Szobatípus:
Darabszám (db):
Érkezés dátuma:
Hossz (éj):
Leírás
Információk
Fizetendő
Térkép

Privát apartmanok, Cres

A tulajdonosok egyéni ízlése szerint berendezett apartmanok gyönyörű környezetben, Cres szigetén, Cres városában, a tengerparttól kb. 200-500 m-re találhatóak.

Figyelem! A privát apartmanok elszórtan helyezkednek el a településen, csak érkezéskor derül ki, melyik apartmanba kerülnek! A képek csak illusztrációk!

Étkezés

Önellátás

Érdekességek, látnivalók a közelben

Ha a Cres szigeten járunk, akkor érdemes ellátogatni a sziget fővárosába Cres városba. A csodálatos Cres város szép színes házakkal és várfalakkal tarkítva egy kis öbölben fekszik.

Festői látvány tárul elénk, ha Cres városát Osor felé hagyjuk el és a domboldalról visszanézünk a Cres-öbölre.
Nem mindig Cres volt Cres sziget központi települése. Amikor még Cres és Lošinj egy sziget volt, akkor még az eredeti sziget központi települése Osor volt. Cres jelentősége akkor nőtt meg, amikor Osorbol ideköltöztették a püspöki- és a kormányzói székhelyet.

Cres óvárosát városfal vette körül, amelyet a XVI. században a velenceiek megerősítettek. Mára szinte csak a három városkapu maradt meg épségben. A kikötő mellett a régi városkaput találjuk. A kapun látható mélyedés helyén valaha velencei oroszlános címer volt.

Cres óvárosában találjuk a város védőszentjéről elnevezett Szent Izidor (Sv. Sidra) templomot. A XVI. századi Városházát avagy Loggiát érdemes még meglátogatni, ahol ma zöldség- és gyümölcspiac működik.
A Cres kikötője az Aci Marina Cres a Valun-öböl északnyugati oldalán található. Minden széltől jól védett, 450 kikötőhely, és 120 szárazföldi hely van.

Hasznos tudnivalók

Tengerpart:
Kavicsos
Térkép
További kérdés esetén:
Tel.: (+36 1) 413-1441
Mobil: (+36 20) 7794-102

Irodánk örömmel fogadja zárt csoportok, baráti társaságok, munkahelyi közösségek, iskolák, klubok jelentkezését és egyedi igény szerint valósítja meg elképzeléseiket, egyedi időpontban!
Csoportszervezőknek egyedi kedvezményt biztosítunk!

A további elérhetőségeinket a KAPCSOLAT menüpontnál találhatod meg.