xutazas.hu SZÁLLÁSOK > Olaszország > Bibione - Lido del Sole > Lido Del Sole Residence

Lido Del Sole Residence
Szállás neve:

Lido Del Sole Residence

Típusa:
Apartman
Kategóriája:
Elhelyezkedése:
Tengerparthoz közel Térkép
Szállás címe:
Olaszország, Bibione - Lido del Sole
Szobatípus:
Darabszám (db):
Érkezés dátuma:
Hossz (éj):
Leírás
Információk
Fizetendő
Térkép

Lido Del Sole Residence

A mostanában épült residence LIDO DEL SOLE kb. 600 m-re helyezkedik el a tengerparttól és kb. 300 m-re Bibione Lido del Sole központjától. A közvetlen közelében üzletek és éttermek. Minden lakás új bútorzatú, szat. TV-vel, safe-vel, erkéllyel vagy kerttel/terasszal. Kis mosoda, közös grillező, játszótér, közös kert, parkoló. Felnőttmedence gyermekrésszel és tágas napozó nyugágyakkal.

Jó minőség.

Felszereltségek

Kerthelyiség, Parkoló, Széf
Megközelítés:
  • 600 m-re a strandtól
  • 300 m-re a központtól

Étkezés

Ellátás: önellátás

Érdekességek, látnivalók a közelben

- Punta Verde állatkert: Az állatkertben a világ minden tájáról származó állatok élnek, összesen 1500-nál is több emlős és 200 fajta madár és hüllő: egyebek mellett tigrisek, oroszlánok, zsiráfok, kenguruk, majmok és tevék mutatkoznak be, az állatkert üzemeltetőinek szándéka szerint minél autentikusabb környezetben.

- Bringó hintóval a világítótoronyhoz: A családoknak azonban mindenképpen érdemes belevágni egy bringó hintós túrába, amit a gyerekek biztosan nagyon élveznek majd, ráadásul Bibionéban jól kiépített bringó-utak vannak, amelyeken bejárható szinte az egész város.

- Vízi- és kalandpark a felhőtlen szórakozásért (Aquasplash) : Szárazföldi és vízi játékok, csúszdák, és minden, amit csak a gyerekek el tudnak képzelni, megtalálható az Aquasplash-ben, ami egy vízi kalandpark, csúszdákkal, különféle medencékkel és egyéb attrakciókkal.

- Gulliverlandia : A parkban egy nyolcvan perces utazást lehet tenni a világ körül, egyebek mellett láthatunk dinoszauruszokat, meglátogathatjuk a maják romvárosát, de középkori lovagokkal is birokra kelhetünk. A park nem csak a gyerekeknek kínál remek kikapcsolódást, az idősebb korosztály is remekül szórakozhat Gulliver világában

Sportolás, szórakozás

Játszótér, Nyitott/szabadtéri medence

Hasznos tudnivalók

Térkép
További kérdés esetén:
Tel.: (+36 1) 413-1441
Mobil: (+36 20) 7794-102

Irodánk örömmel fogadja zárt csoportok, baráti társaságok, munkahelyi közösségek, iskolák, klubok jelentkezését és egyedi igény szerint valósítja meg elképzeléseiket, egyedi időpontban!
Csoportszervezőknek egyedi kedvezményt biztosítunk!

A további elérhetőségeinket a KAPCSOLAT menüpontnál találhatod meg.