xutazas.hu SZÁLLÁSOK > Olaszország > Lido di Jesolo > Lara apartman

Lara apartman
Szállás neve:

Lara apartman

Típusa:
Apartman
Kategóriája:
xutazas.huxutazas.huxutazas.hu
Elhelyezkedése:
Tengerparton Térkép
Szállás címe:
Olaszország - Veneto, Lido di Jesolo
Szobatípus:
Darabszám (db):
Érkezés dátuma:
Hossz (éj):
Leírás
Információk
Fizetendő
Térkép

Lara apartman

A LARA apartmanház kb. 50 m-re található a tengerparttól, központi pozícióban a Milano térhez közel. A lakások részben felújítottak, légkondicionálással (lekérésre külön fizetendő) és TV-vel ellátottak. A 68 apartmanból álló épület 5 szintes és lifttel rendelkezik. A földszinten üzletek állnak rendelkezésre. Privát strandrész 1 napernyővel + 2 fekvő székkel apartmanonként. Parkoló felárral foglalható.

Közepes / jó minőség.

Felszereltségek

Konyha, Parkoló, Felvonó/lift, Légkondícionált épület
Megközelítés:

 

  • kb. 50 m-re található a tengerparttól, központi pozícióban a Milano térhez közel.
  • Velence könnyen megközelíthető

Étkezés

Ellátás: önellátás

Érdekességek, látnivalók a közelben

Jesolo:
A szórakozási lehetőségek felsorolása lehetetlen és fölösleges is, a város gyakorlatilag mindennel rendelkezik, amivel egy tengerparti fürdőhelynek rendelkeznie kell. A szokásos sportolási lehetőségek mellett említést érdemel a világbajnoki futamok rendezésére is alkalmas go-kartálya.

Velencéhez és a legszebb venetói városokhoz közeli fekvése miatt azok számára is ideális megoldás, akik hamar elunják a tengerparti heverészést, és a városnézést, a kulturális programokat részesítik előnyben.

Legalább kétszáz üzlet és szórakozóhely tart nyitva késő éjszakáig. A táncos lábú vendég több tucat diszkó, piano-bar és egyéb zenés hely között válogathat. Szinte minden nap van valamilyen ünnep, tengerünnep, virágünnep, a szőlő és a bor ünnepe, sőt a görögdinnye ünnepe is...
Jesolo ideális lehetőséget kínál azoknak is, akik a nyaralás mellett kirándulni szeretnének: a szomszédos Punta Sabbioniból induló vízibusszal alig háromnegyed óra alatt Velencébe érhetünk.

Hasznos tudnivalók

Tengerpart:
Homokos
Térkép
További kérdés esetén:
Tel.: (+36 1) 413-1441
Mobil: (+36 20) 7794-102

Irodánk örömmel fogadja zárt csoportok, baráti társaságok, munkahelyi közösségek, iskolák, klubok jelentkezését és egyedi igény szerint valósítja meg elképzeléseiket, egyedi időpontban!
Csoportszervezőknek egyedi kedvezményt biztosítunk!

A további elérhetőségeinket a KAPCSOLAT menüpontnál találhatod meg.