xutazas.hu SZÁLLÁSOK > Olaszország > Bibione > Firenze Hotel

Hotel Firenze_Bibione_olaszorszagiutazas.hu
Szállás neve:

Firenze Hotel

Típusa:
Hotel, szálloda
Kategóriája:
xutazas.huxutazas.huxutazas.hu
Elhelyezkedése:
Tengerparthoz közel Térkép
Szállás címe:
Olaszország, 30020 Bibione, Bibione Veneto - Via Pegaso, 22 - 30020 - Bibione (Venezia) Italy
Szobatípus:
Darabszám (db):
Érkezés dátuma:
Hossz (éj):
Leírás
Információk
Fizetendő
Térkép

Firenze Hotel

A Hotel Firenze, Bibione központjában az utazóközönség igényeit figyelembe véve lett felújítva kívül és belül egyaránt. A szálloda teljes mértékben modernizált, tágas szobái ízlésesen díszítettek és kifinomult szolgáltatásokkal, ellátottak.

A szobákba a belépés elektronikus kártyákkal történik, ami kizárólag az ott tartózkodás idején érvényes. A kártyát a belépésen kívül az italok kifizetésére használhatjuk a kávézóban és az étteremben.

Felszereltségek

24 órás recepció/portaszolgálat, Széf, Légkondícionált épület
Megközelítés:

- 200 m-re a strandtól.

Étkezés

Bőséges büfé jellegű félpanziós ellátás.

Érdekességek, látnivalók a közelben

Bibione

Lignanotól mindössze 6 km-re épült modern üdülőhely, 4 részre tagozódik.

Spiaggia a központ a sétálóutcával, tengerparti korzóval, termálfürdőjével. A berendezett strandon bárok, homokvárépítő versenyek. Az apartmanok és üdülőtelepek kb. 1 km mélyen, egészen a Bibione mögött húzódó lagunáig érnek, mely a horgászok és kajakozók paradicsoma. Ezen a tengertől távolabb eső részen van a bevásárlóközpont, teniszpályák és a vidámpark.

Lido dei Pini ligetes negyede a központtól keletre helyezkedik el (kb. 10 perces séta). Csendes környék, annak ellenére, hogy a parton lévő piazzale Zeniten délutáni, esti rendezvényeket tartanak (ide érkezik a busz!). Itt kezdődik a világítótoronyig húzódó óriási, homokos szabad strand, a kutyások paradicsoma, valamint a sportpályák és erdei sétautak területe.

Lido del Sole Bibione legkisebb üdülőnegyede, mely a központtól nyugatra (kb. 25 perc séta), egy pinea erdőben fekszik. Az abszolút nyugalom helye ez, kis, berendezett és szabad stranddal.

Pineda Bibione legnyugatibb területe a pinea erdőben lévő villákkal és a tengerparti új üdülőnegyedekkel. Itt találjuk a kikötőt, ahonnan hajóval kirándulhatunk Velencébe, vagy a laguna világába.

Hasznos tudnivalók

Tengerpart:
Homokos
Térkép
További kérdés esetén:
Tel.: (+36 1) 413-1441
Mobil: (+36 20) 7794-102

Irodánk örömmel fogadja zárt csoportok, baráti társaságok, munkahelyi közösségek, iskolák, klubok jelentkezését és egyedi igény szerint valósítja meg elképzeléseiket, egyedi időpontban!
Csoportszervezőknek egyedi kedvezményt biztosítunk!

A további elérhetőségeinket a KAPCSOLAT menüpontnál találhatod meg.