xutazas.hu SZÁLLÁSOK > Lengyelország > Varsó > MDM Hotel

MDM Hotel_Varsó_Lengyelország_szállás
Szállás neve:

MDM Hotel

Típusa:
Hotel, szálloda
Kategóriája:
xutazas.huxutazas.huxutazas.hu
Elhelyezkedése:
Belvárosban Térkép
Szállás címe:
Lengyelország, Varsó, Konstytucji Sq 1
Szobatípus:
Darabszám (db):
Érkezés dátuma:
Hossz (éj):
Leírás
Információk
Fizetendő
Térkép

MDM Hotel

Az MDM Hotel a városközpont egyik legszebb terén található, nagyon közel a legfontosabb nevezetességekhez, a bevásárlónegyedhez és a szórakoztatóközponthoz. Kitűnő fekvésének köszönhetően nagyon sok kiránduló pihen meg itt egy-egy hosszú nap után és a szolgáltatásoknak köszönhetően igazán kipihenten indulnak útnak másnap reggel. Próbálja ki Ön is!

Felszereltségek

24 órás recepció/portaszolgálat, Csomag- és értékmegőrző, Felvonó/lift, Mosoda, Pénzváltó, Akadálymentesített szálloda, Internet

Érdekességek, látnivalók a közelben

Varsó Lengyelország legnagyobb kulturális, tudományos és művészeti központja, az ifjúság városa. Akit érdekel a színház, a jó vendéglátás, aki szeret bevásárolni, szívesen jár múzeumba vagy bolhapiacra, úgy egyetlen más lengyel város sem kínálja a választási lehetőségek olyan gazdag tárházát, mint Varsó.


A főváros műemléki épületeinek többsége az úgynevezett királyi út mentén található. A királyi út kezdete az Óváros és az Újváros, valamint a Királyi palota, vége pedig a királyi Lazienki Park és a Belweder Palota.

Az Óvárosban található a Vár tér a királyi palotával, s a közepén emelkedő 22 m magas emlékoszlop II. Waza Zsigmond király szobrával. Nem messze innen az óvárosi piactér, a Rynek közepén áll a Sellő-szobor, amely egyben Varsó jelképe is. Az Óvárosban, illetve a Krakowskie Przedmiescie úton található a legtöbb fővárosi műemléki templom.
A Krakowskie Przedmiescie úton egymást érik az egykori mágnás paloták és kastélyok. Itt található a varsói Tudományegyetem és a Lengyel Tudományos Akadémia székháza, előtte Mikolaj Kopernikusz szobrával.
Érdemes ellátogatni a Nowy Swiat utcába, mely nem más, mint a Királyi útvonal reprezentatív szakasza rengeteg elegáns üzlettel, könyvesbolttal, kávézóval és étteremmel.

Varsó legszebb utcája az Aleje Ujazdowskie (Ujazdowskie fasor) pompázatos palotákkal, botanikus kerttel és a királyi Lazienki Parkkal. Itt található a híres Chopin szobor. Rabul ejtő szépségű, mikor a park tavának tükrében visszacsillan a Vízre Épült Palota, a nyári amfiteátrum vagy a Myslewicki Palota.

Hasznos tudnivalók

Akadálymentes:
igen
Éttermek száma:
1
Térkép
További kérdés esetén:
Tel.: (+36 1) 413-1441
Mobil: (+36 20) 7794-102

Irodánk örömmel fogadja zárt csoportok, baráti társaságok, munkahelyi közösségek, iskolák, klubok jelentkezését és egyedi igény szerint valósítja meg elképzeléseiket, egyedi időpontban!
Csoportszervezőknek egyedi kedvezményt biztosítunk!

A további elérhetőségeinket a KAPCSOLAT menüpontnál találhatod meg.