xutazas.hu SZÁLLÁSOK > Magyarország > Tokaj > Toldi Fogadó

Toldi Fogadó_Tokaj_Magyarország_szállás_magyarorszagiszallasok.hu
Szállás neve:

Toldi Fogadó

Típusa:
Panzió, fogadó
Kategóriája:
Elhelyezkedése:
Belvárosban Térkép
Szállás címe:
Magyarország - Észak-Magyarország régió, 3910 Tokaj, Hajdú köz 2.
Szobatípus:
Darabszám (db):
Érkezés dátuma:
Hossz (éj):
Leírás
Információk
Fizetendő
Térkép

Toldi Fogadó

Ha Tokajon jár és éppen egy igazi bortúrához keres megfelelő szállást, akkor hová is mehetne máshová, ha nem egy igazi fogadóba, mint amilyen a "Toldi Fogadó". A belváros közelében lévő műemlék fogadó barátságos kiszolgálással és pihentető wellness részleggel várja vendégeit.

Felszereltségek

Kerthelyiség, Parkoló, Akadálymentesített szálloda, Internet, Wellness/spa center
Megközelítés:
  • Vasútállomásról:Budapestrol rendszeres InterCity járatokon, miskolci (Bp. Keleti Pályaudvarról), vagy nyíregyházi (Bp. Nyugati Pályaudvarról) átszállással, közvetlen gyorsvonaton, illetve a (megállóhelyei a Magyarországi szakaszon: Hegyeshalom - Gyor - Budapest - Füzesabony - Miskolc - Tokaj - Nyíregyháza - Debrecen). Távolság a vasútállomástól:1km
  • Személygépkocsival:Budapest felol az M3-as autópályán, a 3-as foúton, Miskolcon keresztül a 37. sz. úton (250 km). Szlovákiából Tornyosnémeti határátkelohelyen, majd Miskolcon keresztül a 3. sz. foúton, a 37. sz. úton (111 km); vagy Sátoraljaújhely határátkelohelyen át a 37. sz. úton (52 km). Ukrajnából Záhony határátkelohelyen át a 4. sz. foúton és Nyíregyházán keresztül a 38. sz. úton (104 km); vagy Beregsurány határátkelohelyen át a 41. sz. úton és Nyíregyházán keresztül a 38. sz. úton (108 km). Romániából Csengersima határátkelohelyen át a 49. és 41. sz. utakon majd Nyíregyházán keresztül a 38. sz. úton (128 km).

Nyitva tartás, ki- és bejelentkezési információk:

Érkezés: 14:00 óra után Távozás: 11:00 óra előtt

Étkezés

Ellátás: Bővített kontinentális reggeli

Érdekességek, látnivalók a közelben

A világörökség részét képező Tokaj-hegyaljai borvidék szíveTokaj, egy olyan térségben, ahol évszázadok alatt harmónia alakult ki a Zempléni táj, az érintetlen Bodrogközi természet és az itt élő emberek áldásos tevékenységének gyümölcse a világhírű Tokaji bor és borkultúra között. Tokaj-hegyalja a borok élvezetén túl páratlan építészeti, történeti és természeti értéket rejt és kínál ötvözve a Bodrog és Tisza folyók nyújtotta kikapcsolódási lehetőségekkel.

Hasznos tudnivalók

Összes férőhelyek száma:
49 fő
Összes szobák száma:
20 db
Akadálymentes:
igen
Éttermek száma:
1
Elfogadott fizetőeszközök: Üdülési csekk
Térkép
További kérdés esetén:
Tel.: (+36 1) 413-1441
Mobil: (+36 20) 7794-102

Irodánk örömmel fogadja zárt csoportok, baráti társaságok, munkahelyi közösségek, iskolák, klubok jelentkezését és egyedi igény szerint valósítja meg elképzeléseiket, egyedi időpontban!
Csoportszervezőknek egyedi kedvezményt biztosítunk!

A további elérhetőségeinket a KAPCSOLAT menüpontnál találhatod meg.