xutazas.hu SZÁLLÁSOK > Magyarország > Tata > Diana Golf Hotel Old Lake Golf Club

Diana Golf Hotel_Magyarország_szállás
Szállás neve:

Diana Golf Hotel Old Lake Golf Club

Típusa:
Hotel, szálloda
Kategóriája:
xutazas.huxutazas.huxutazas.huxutazas.hu
Elhelyezkedése:
Természetben Térkép
Szállás címe:
Magyarország, 2890 Tata, Remeteségpuszta
Szobatípus:
Darabszám (db):
Érkezés dátuma:
Hossz (éj):
Leírás
Információk
Fizetendő
Térkép

Diana Golf Hotel Old Lake Golf Club

Budapesttől háromnegyed órányira, az M1-es autópályától közvetlen lehajtással érhető el a 110 hektáros golfpark és elegáns szálloda, mely az egykori Eszterházy családi vadász birtokon terül el.

Az Old Lake Golf Club területén 2001-ben nyílt meg a négy csillagos Diana Golf Hotel, amely golf komplexumuk egyik ék köve.

A 35 szobás hotel elegáns, mégis otthonos atmoszférájával kitűnő helyszínül szolgál családi pihenéseknek, céges összejöveteleknek.

A hotelben található Diana Étterem, hangulatos Bár, Wellness részleg és játékszoba, minden vendégnekk a kikapcsolódását szolgálják.

A hotel természetesen nem feledkezik meg golfos vendégeiről sem, akik kedvezményesen játszhatnak 18 lyukú bajnoki pályáikon és golf felszerelésüket elhelyezhetik a hotel, vagy a klubház bag room-jában.

Felszereltségek

24 órás recepció/portaszolgálat, Csomag- és értékmegőrző, Kerthelyiség, Parkoló, Légkondícionált épület, Internet, Wellness/spa center
Megközelítés:

Az Old Lake Golf Club - Diana Golf Hotel**** Tata és Tatabánya között a 64. km-nél található az M1(E60,E75 ) autópályán.

Időben a távolság Budapesttől 40 perc, Bécstől 90 perc kényelmes, biztonságos vezetés mellett.

Lehajtani az autópályáról Tatabánya után a Shell benzinkútnál lehet.

Étkezés

Az ellátás félpanzió, svédasztalos reggeli és menüválasztásos vacsora.

Nyugodt, elegáns, meghitt éttermük étlapján az Eszterházy konyha hagyományaihoz kötödő hal- és vadételeken kívül a klasszikus magyar konyha és a nemzetközi konyha specialitásai is megtalálhatóak.
Csoportok, rendezvények számára bőséges svédasztalos menüsoraikat ajánljuk.
Az étteremhez egy 80m2-es, belső kertre nyíló terasz tartozik, illetve lehetőség van egy 20 főt befogadó különterem foglalására is. Az Eszterházy Étterem Különtermének építészeti adottságai lehetővé teszik, hogy az étterem vendégeitől teljesen elkülönítve biztosítsanak teljeskörű éttermi szolgáltatásokat

Szállodabár

Érdekességek, látnivalók a közelben

Minden ami golf
golfoktatás, kezdők golfversenye: crazy putting a puttin greenen, longest drive (leghosszabb ütés)

Lovas programok

lovaglás futószáron, lovaglás lovardában, tereplovaglás túralovaglás, lovaskocsizás a Tatai Öreg tó partján, lovasbemutató

Gasztronómia

borkóstoló a Hilltop Neszmély Borászat boraiból az Old Lake Golf Club területén vagy pincelátogatás, szabadtéri grillparty, koktél show, disznótoros (télen), szivarkóstoló, gulyásparty, főzőshow (közös főzés)

Tűz és show
tűzijáték, tűzzsonglőr, hastánc bemutató, bűvész show, latin tánc show

Városnézés, múzeumlátogatás
Dotto kisvonatos városnézés Tatán, exkluzív, éjszakai múzeumlátogatás a Tatai Görög-Római Szobormásolat kiállításon az egykori tatai zsinagóga épületében.

Tánc és zene

élőzenekar, DJ, karaoke, néptánc, társastánc

Kaland és kihívás
hőlégballon (biztosítókötéllel), quad, íjászat, paint ball, kötélpálya (toronyból hevederrel), motorcsónakázás a Tatai tavon 4 fős könnyűszerkezetes csónakokkal, akadályverseny golfautóval (szalomozás, akadályok)

Szabadtéri játékok felnőtteknek
rodeo bika, mászófal, boxring, szumó ring

Szabadtéri játékok gyerekeknek

gumiasztal, akadálypálya, csúszda, ugrálóvár

Foglalkozások gyerekeknek

arcfestés, bohóc, lufihajtogatás, henna, játszóház, animációs programok, jelmezes történelmi kalandjáték, bábszínház

Tata a  "vizek városa": az Öreg-tó partján Várkastély és szép vízimalmok találhatók, a Cseke-tó partján az első magyar műromokkal épített romantikus angolpark fedezhető fel. Nyaranta színpompás kulturális fesztiváloktól hangos a környék (legnépszerűbb a június végi Víz-Zene-Virág Fest). A Kálvária dombon különleges Geológiai kiállítás és kilátó magasodik.

Sportolás, szórakozás

Asztalitenisz, Biliárd, Bowling, Csocsó, Darts, Nyitott/szabadtéri medence, Fedett medence, Sporteszköz kölcsönzés, Lovaglás, Tenisz pálya

Rendezvények

A hely alkalmas konferenciák megtartására
  • Termek száma: 1
Technikai felszereltségünk:
Tábla, flipchart, Wifi, Vetítővászon

A Diana Golf Hotel**** és az Old Lake Golf Club területén kilenc konferenciákra, üzleti találkozókra, tárgyalásokra, csapatépítésre, családi és céges rendezvényekhez alkalmas termet tudnak biztosítani vendégeik részére.

A konferenciatermekben, tárgyalóban minden technikai feltétel adott, hogy az esemény résztvevői nyugodt körülmények között dolgozzanak és a munka szüneteiben és azt követően kikapcsolódjanak.

Trófeaterem
Befogadóképessége 60 fő, széksoros (színházterem-szerű) elrendezéssel. A boltíves, világos, márványpadlós (padlófűtéssel), tökéletes akusztikájú terem, terasszal és kertkapcsolattal. Ideális előadások, csapatépítések, tréningek megtartására.

Konferencia terem
Befogadóképessége 24 fő, körbeültetéssel. A rendkívül világos, jól berendezhető szabályos négyzet alakú terem ideális prezentációk, kisebb csoportos megbeszélések megtartására. A szőnyegpadlós terem terasszal és kertkapcsolatattal rendelkezik.

Diana Étterem - különterem

Befogadóképesség 20 fő (az étterem teljes befogadóképessége 60 fő). Megbeszéléseket felvezető, vagy követő, illetve családi, baráti zárt körű ebédek és vacsorák megtartására alkalmas. Az étterem építészeti adottságai lehetővé teszik, hogy az étterem vendégeitől teljesen elkülönítve biztosítják a teljes éttermi szolgáltatásaikat. Az étteremhez egy 80m2-es, belső kertre nyíló terasz tartozik, ha szükséges megoldható a terasz elválasztása is.

Diana Étterem
Befogadóképessége 60 fő. A kifejezetten nyugodt, elegáns, meghitt étterem alkalmas megbeszéléseket felvezető, vagy követő, illetve családi, baráti, ünnepi zárt körű ebédek és vacsorák megtartására. Az étteremhez egy 80m2-es, belső kertre nyíló terasz tartozik.

Eszterházy Pajta
Befogadóképessége 600 fő. 150 főnek az épületben, 450 főnek az épület köré épített sátrakban tudunk helyet biztosítani. A teljesen a zöldben található 200 m2 alapterületű, 10 m belmagasságú, volt uradalmi pajta tökéletes nagyobb szabású rendezvények, társasági események, családi ünnepek, céges partnertalálkozók, termékbemutatók lebonyolításához. A zöld padlószőnyeg minigolfozásra (putt) is alkalmas. A pajtához körül található 1 500 m2-es zöld terület ideális promóciós sátrak, szabadtéri színpadok, ugrálóvárak, grillsütők felállításához.

Klubház Tárgyalószoba
Befogadóképessége 6 fő. Bizalmas megbeszéléseket, üzleti tárgyalásokat lehet folytatni a kényelmes bútorokkal, körasztallal berendezet exkluzív tárgyalószobában. A hotel és a golf klub vendégeitől teljesen elkülönítve minden eszköz rendelkezésre áll az üzleti kommunikációhoz: wifi, vonalas telefon, fax.

Klubház Grill-terasz - nyári rendezvényekhez
Befogadóképessége 60 fő. A 60 m2-es terasz a hoteltől távolabb, a golf pályán található. Nyári, kötetlen rendezvények megtartására ideális.

Hotel Belső Kert - nyári rendezvényekhez
Befogadóképessége 40 fő. A hotel különleges atmoszférájú belső kertje alkalmas családi rendezvények (eskövő, házassági évforduló, születésnap, évforduló), céges partnertalálkozók, koktélpartyk, fogadások megtartására. A kert mellett található egy 25 m hosszú, feszített tükrű télen-nyáron használható úszómedence.

VIP sátor - nyári rendezvényekhez
Befogadóképessége 600 fő, ültetett, gálavacsorához alkalmas. A rendezvény lebonyolításához szükséges eszközöket is tudnak biztosítani.

Prezentációs eszközök, szolgáltatások:
Tárgyalóasztalokat, tárgyalószékeket, flipchartot, projektort, fóliavetítőgépet, vetítővásznat, tv-t, videolejátszót, DVD lejátszót, számítógépet, laptopot, hangosítást, a hotel épületén belül vonalas telefont, wifi hozzáférést, valamint igény esetén kávészünetekhez bekészítést (tea, kávé, üdítők, ásványvíz, gyümölcslevek, szendvicsek) biztosítanak.

Hasznos tudnivalók

Összes szobák száma:
35 db
Éttermek száma:
1
Elfogadott fizetőeszközök: Üdülési csekk
Térkép
További kérdés esetén:
Tel.: (+36 1) 413-1441
Mobil: (+36 20) 7794-102

Irodánk örömmel fogadja zárt csoportok, baráti társaságok, munkahelyi közösségek, iskolák, klubok jelentkezését és egyedi igény szerint valósítja meg elképzeléseiket, egyedi időpontban!
Csoportszervezőknek egyedi kedvezményt biztosítunk!

A további elérhetőségeinket a KAPCSOLAT menüpontnál találhatod meg.