xutazas.hu SZÁLLÁSOK > Magyarország > Szeged > Tisza Hotel

Port Royal Étterem_Tisza Hotel_Szeged_Magyarorszagi_magyarorszagiutazas.hu
Szállás neve:

Tisza Hotel

Típusa:
Hotel, szálloda
Kategóriája:
xutazas.huxutazas.huxutazas.hu
Elhelyezkedése:
Belvárosban Térkép
Szállás címe:
Magyarország - Dél-Alföld régió, 6720 Szeged, Széchenyi tér 3.
Szobatípus:
Darabszám (db):
Érkezés dátuma:
Hossz (éj):
Leírás
Információk
Fizetendő
Térkép

Tisza Hotel

Az elegáns szegedi szálloda, a város és a régió legpatinásabb szállodája. Kedvező fekvése, különleges atmoszférája, század eleji hangulata méltán tette Szeged egyik legismertebb és legkedveltebb szállodájává a Tisza Hotelt***. A szállodában 5 db kényelmes korabeli hangulatú lakosztály és 45 db koloniál stílbútorozású, illetve modern bútorozású szoba szolgálja a vendégek kényelmét.

A szállodába érkező vendégek kikapcsolódását és szórakozását a Tisza Kávézóban, a szálloda épületében található Centrál Kávézó és Retro Disco Clubban, és a 60-70-es évek hangulatát idéző zenés tánckulbban - Zápor József Kávézója - biztosítjuk.

A szálloda udvarán parkolási lehetőség biztosított szállóvendégeink részére. A repülővel, vonattal, busszal érkezők a szálloda transzfer szolgáltatását igényelhetik.


ÁRAK - IDŐSZAKOK
info2 fős apartman
info3 fős apartman
info4 fős apartman
info2 fős Superior szoba
info2 fős Classic szoba
info2 fős Standard szoba
info3 fős Standard szoba
info4 fős Standard szoba
Ft/szoba/éj
Főszezon i
Utószezon i
30.600
24.900
33.000
27.900
36.600
29.900
19.900
18.900
17.900
15.500
15.500
14.000
17.800
15.900
19.800
17.900
Ellátás:
Reggeli

ÁRAK - IDŐSZAKOK
Ft/szoba/éj
Főszezon i
Utószezon i
Ellátás:
Reggeli

Felszereltségek

24 órás recepció/portaszolgálat, Bankkártyás fizetési lehetőség, Csomag- és értékmegőrző, Parkoló, Reptéri transzfer, Széf, Internet(WiFi)
Megközelítés:

Budapest felől az M5-ös autópályán, jöjjön egyenesen a Budapestről bejövő úton, át az Izabella hídon, majd végig egyenesen a Kossuth Lajos sgt.-on a Széchenyi térig. A Széchenyi tér után forduljon jobbra, majd az első sarkon bal kéz felől meglátja a szállodát.

Étkezés

Szállodánktól 1 perc sétára található a Port Royal étterem, mely a Tisza partján, a Nemzeti Színház mellett kellemes környezetben, 3 szinten várja a Tisza Hotel*** vendégeit.

Kiváló minőségű boraikkal, és sokszínű koktélválasztékukkal, finom levesekkel, hal- és grillételekkel, óriás salátákkal és desszertekkel várják kedves vendégeiket. Nyáron hangulatos terasszal, hétvégéken élőzenével kedveskednek a szórakozni vágyó Vendégeknek.


Étterem nyitva tartása:

Étterem hétfőtől-csütörtökig illetve vasárnap 11 órától 23 óráig, pénteken és szombaton 11-től 24 óráig fogadja vendégeit.

Az alábbi ünnepnapokon az étterem zárva tart, így, ezeken a napokon félpanziós ellátást nem áll módunkban biztosítani:

  • húsvét hétfő, november 1., december 24. és 25., január 1

Rendezvények

A hely alkalmas konferenciák megtartására
  • Termek száma: 2
  • Kapacitás: 500 fő
Technikai felszereltségünk:
Kiépített hangtechnika, Külön fénytechnika, Tábla, flipchart, Internet, Vetítővászon

A Tisza Hotel két egyedülállóan reprezentatív konferencia teremmel rendelkezik, illetve 4 db kisebb szekcióteremmel.

A külső és belső építészeti műemlékértékű jelentőséggel bíró Koncert-, és Tükörterem tökéletes helyszínéül szolgál a külnböző rendezvények számára, melyek sikerét a Tisza Hotel*** teljes körű szolgáltatásaival garantálja! Történelmi környezet, magas színvonalú technikai háttér gondoskodik az ideális helyszínről, legyen szó akár magán, akár üzleti jellegű rendezvényről.

Koncertterem

A szálloda patinás Koncertterme számos országos, és nemzetközi rendezvénynek, konferenciának adtott otthont az elmúlt évek során. Történelmi környezet, csodálatos akusztika gondoskodik a tökéletes helyszínről, legyen szó akár magán, akár üzleti jellegű rendezvényről.

Tükörterem

A szálloda Tükörterme 50 - 100 fős rendezvények lebonyolítására alkalmas. A terem belső építészeti jelentőséggel bír, mely hozzá járul a magas rangú rendezvények szívnonalához.

Hasznos tudnivalók

A szálloda épült:
1885
Felújítva:
1992
Térkép
További kérdés esetén:
Tel.: (+36 1) 413-1441
Mobil: (+36 20) 7794-102

Irodánk örömmel fogadja zárt csoportok, baráti társaságok, munkahelyi közösségek, iskolák, klubok jelentkezését és egyedi igény szerint valósítja meg elképzeléseiket, egyedi időpontban!
Csoportszervezőknek egyedi kedvezményt biztosítunk!

A további elérhetőségeinket a KAPCSOLAT menüpontnál találhatod meg.