xutazas.hu SZÁLLÁSOK > Magyarország > Szarvas > Liget Wellness és Konferencia Hotel

Liget Wellness és Konferencia Hotel_Szarvas_Magyarország_szállás_magyarorszagiszallasok.hu
Szállás neve:

Liget Wellness és Konferencia Hotel

Típusa:
Wellness szálloda
Kategóriája:
xutazas.huxutazas.huxutazas.huxutazas.hu
Elhelyezkedése:
Természetben Térkép
Szállás címe:
Magyarország - Dél-Alföld régió, 5540 Szarvas, Erzsébet liget
Szobatípus:
Darabszám (db):
Érkezés dátuma:
Hossz (éj):
Leírás
Információk
Fizetendő
Térkép

Liget Wellness és Konferencia Hotel

A Hármas-Körös festői szépség holtágán, az Erzsébet liget faóriásai alatt mintegy 6 hektáros parkos-pázsitos környezetben fekvő villa hotel.

Felszereltségek

Kerthelyiség, Parkoló, Felvonó/lift, Széf, Légkondícionált épület, Akadálymentesített szálloda, Háziállat vihető, Gyermekfelügyelet, Internet, Wellness/spa center
Megközelítés:

- Budapestről az M5-ös autópályán, majd a 44-es úton közelíthető meg.

Étkezés

Ellátás: félpanzió (büféasztalos reggeli és vacsora)

A wellness szolgáltatásokat nyújtó szállodák palettáján ma már megtalálható a wellness gasztronómia, hiszen a helyes táplálkozás is beletartozik az egészséges életmódba.
A wellness filozófiájának tökéletes megvalósításához, illetve egészségünk megőrzéséhez elengedhetetlen feltétel a helyes táplálkozás. Szervezetünk optimális, kiegyensúlyozott működéséhez a szükséges vitamin- és ásványi anyag bevitelt tápértékben és tápanyagban gazdag fogásokon keresztül "vesszük magunkhoz". Mindennek alapja azonban a kiegyensúlyozott étrend kialakítása, amelyhez szívesen nyújt segítséget a szálloda főszakácsa. A szálloda magyar és nemzetközi étel-, valamint italkínálattal, diétás és reformkonyhával, hangulatos bárral várja Vendégeit. Arra törekszünk, hogy vendégeink kikapcsolódását, felfrissülését, újjászületését a lehető legegészségesebb és legízletesebb ételeinkkel segítsük, illetve tegyük teljessé. Hangulatos éttermünk kiemelt figyelmet szentel az egészséges táplálkozásnak, a reform konyhát kedvelőknek, a vegetáriánus életmód követői, sőt a vonalaikra vigyázó vendégeink is bátran forgathatják az étlapot. Reggelente minden kedves vendégünk hagyományos vagy wellness reggelit válogathat össze, így egészségesen, energiával feltöltődve és kiegyensúlyozottan vághat neki az új napnak.

Szállodabár

Érdekességek, látnivalók a közelben

Kajak, kenu: a szálloda szomszédságában levő Kajak-Kenu Vizisport és Szabadidő Klub kajak- és kenu kölcsönzést biztosít a nálunk megszállt vendégeknek. Lehetőséget biztosítanak kajak és kenu túrákra is.

Horgászat: a 400 méter hosszú Körös parton csendes környezetben, etetett horgászhelyekkel várjuk a horgászás szerelmeseit.

Lovastúra: az Alföldön a lótartás, a ló köré csoportosuló kultúra mindig meghatározó volt az emberek életében. Ezekre a hagyományokra épülve 1997 tavaszán megalakult Szarvason a helyi lovasklub, mely három túraútvonalat jelölt ki. A lovon, vagy hintón utazó kirándulók gyönyörködhetnek a táj szépségeiben, mint pl: Szarvasi Arborétum, Hármas-Körös élővilága, Duzzasztó, Erzsébet liget.

Vadászat: érintetlen természeti környezet, magas színvonalú vadgazdálkodás, kombinálható vadásztúrák, minden évszakban felejthetetlen élményt nyújtó vadászatok.A térség különösen apróvadakban, nyúlban, fácánban és vadkacsában bővelkedik.

Kerékpár és gyalogtúra: a térség egyformán csábít gyalogtúrára, kerékpározásra. Ha kedve tartja végigkerekezhet a Körös-völgyi kerékpárúton, Békésszentandrástól egészen Kondorosig, az árvízvédelmi töltéseken (min. 23 km), felkeresheti a történelmi Magyarország közepét jelző műemléket, gyalogtúrát tehet a történelmi emlékúton.

Sportolás, szórakozás

Horgászási lehetőség, Nyitott/szabadtéri medence, Fedett medence, Sporteszköz kölcsönzés, Kerékpár bérelhető

Rendezvények

A hely alkalmas konferenciák megtartására
  • Termek száma: 1
Technikai felszereltségünk:

Szállodánk tervezésekor figyelembe vettük, hogy hatalmas igény van konferenciák, szakmai találkozók, szemináriumok és tréningek szervezésére és lebonyolítására. Ehhez kiváló helyszínt biztosít a hotel, hisz a Holt-Körös partján fekvő épületben, háborítatlan csendben tarthatnak különböző összejöveteleket. Az új szállodánkban kitüntetett figyelmet fordítottunk konferencia- és szekció termeink kialakítására. A légkondicionált termek lehetővé teszik a konferenciák, rendezvények megszervezését. Az épület második emeletén levő Szalon szekcióülésekre is kiválóan alkalmas.A hivatalos események mellett szállodánk termei, így a 130 fő befogadására alkalmas étterem is, helyszínül szolgálhatnak bálak, ünnepségek és esküvők számára.
Kisebb baráti összejövetel, születésnap megszervezésekor a termek paravánnal elválaszthatók, így egy helyen egy időben több rendezvényt is le tudunk bonyolítani.
# Pálma és Jázmin konferenciatermek alapfelszereltsége: légkondicionálás
# természetes fénnyel megvilágítottak
# teljesen elsötétíthetőek
# kő járólap
# hangszigetelt
# teremberendezés (kényelmes székek, kisméretű asztalok)
# wireless internet hozzáférés
# technikai berendezések: flipchart, vetítővászon, projektor, CD-DVD lejátszó, TV, hangosítás

Termeink befogadóképessége:

Pálma terem     Jázmin terem    Szalon
Állófogadás    120 fő    50 fő    35 fő
Széksoros    90 fő    35 fő    24 fő
Iskolapados    40 fő    24 fő    -
U-alak    60 fő    15 fő    -
Táblaasztal    50 fő    16 fő    16 fő

Kívánságra más formákban is megoldható a termek berendezése.
Termeink hatalmas ablakai napközben teljes világosságot biztosítanak, a természetes fény sajátos hangulatot kölcsönöz a rendezvények alatt. Ezzel együtt a helyiségekből csodálatos kilátás nyílik a Körösre, illetve a szállodát körülölelő parkra.
Konferenciákra és egyéb rendezvényekre egyedi ajánlatot állítunk össze. Kérem, keressen bennünket az elérhetőségeinken.

Referenciáink:
# Magyar Telekom Nyrt.
# Mapei Kft.
# Atra Kft.
# Omnicom Media Group Hungary Kft.
# Henkel Magyarország Kft.
# L'oréal Professionnel
# BASF Hungária Kft.

Hasznos tudnivalók

Akadálymentes:
igen
Éttermek száma:
1
Elfogadott fizetőeszközök: Üdülési csekk
Térkép
További kérdés esetén:
Tel.: (+36 1) 413-1441
Mobil: (+36 20) 7794-102

Irodánk örömmel fogadja zárt csoportok, baráti társaságok, munkahelyi közösségek, iskolák, klubok jelentkezését és egyedi igény szerint valósítja meg elképzeléseiket, egyedi időpontban!
Csoportszervezőknek egyedi kedvezményt biztosítunk!

A további elérhetőségeinket a KAPCSOLAT menüpontnál találhatod meg.