xutazas.hu SZÁLLÁSOK > Horvátország > Pirovac > Miran Hotel

Miran Hotel és villák_Horvátország_szállás_millenniumutazas.hu
Szállás neve:

Miran Hotel

Típusa:
Hotel, szálloda
Kategóriája:
xutazas.huxutazas.huxutazas.hu
Elhelyezkedése:
Tengerparton Térkép
Szállás címe:
Horvátország - Dalmácia, 22213 Pirovac, Zagrebacka bb
Szobatípus:
Darabszám (db):
Érkezés dátuma:
Hossz (éj):
Leírás
Információk
Fizetendő
Térkép

Miran Hotel

A tradicionális stílusban épült Miran Hotel és a körülötte lévő villák a Pirovac melletti kis öböl mellett találhatóak. Az épületeket illatos mediterrán park, olaj- és fenyőfák veszik körül. Idelális választás azok számára, akik gyönyörű és nyugodt környezetben szeretnének nyaralni a tengerparton.

ÁRAK - IDŐSZAKOK
info2 ágyas tengerre néző szoba
info2 ágyas parkra néző szoba
Ft/fő/éj
A i
B i
C i
D i
E i
12.096
13.392
18.000
22.800
25.200
11.200
12.528
16.800
20.800
23.200
Ellátás:
Félpanzió

Felszereltségek

Kerthelyiség, Parkoló, Széf
Megközelítés:

Pirovac Észak - Dalmáciában található, távolsága Sibeniktől 22 km, Zadartól 48 km, Splittől 85 km,az M2, E65 autóutak mentén helyezkedik el.

Érdekességek, látnivalók a közelben

Hagyományosnak számít Pirovacban az énekesek versenye, a szezon csúcsát pedig a Pirovaci Éjszaka jelenti. Különösen nagy ünnepnek számít a Szent Blagdan napja, aki Pirovac védőszentje (április 23.), illetve a Karmen Boldogasszony Napja (április 16.). Pirovac a dalmát kispályás futball székhelye, minden nyáron bajnokságot tartanak meg. Szervezett kirándulások is vannak, a legnépszerűbbek a Krka vízeséshez vezetnek. Pirovac, a település és kikötő 26 km-re fekszik észak-nyugatra Šibeniktől. 1298.-ben említik Zlosela néven (1921-től Pirovac). Alacsony fekvésű területen fekszik, melyből a Szent Márkó magaslat emelkedik ki (65m). A szántóföld nagy része szőlővel van beültetve, a szélesebb parti részen, észak-nyugatra a településtől pedig erdő terül el. A fő gazdasági tevékenységek a mezőgazdaság, szőlészet, hajókészítés, halászat és turizmus.

Sportolás, szórakozás

Asztalitenisz, Játszótér, Kenu bérelhető, Nyitott/szabadtéri medence, Röplabda pálya, Sporteszköz kölcsönzés, Kerékpár bérelhető, Tenisz pálya

Hasznos tudnivalók

Tengerpart:
Kavicsos
Éttermek száma:
1
Térkép
További kérdés esetén:
Tel.: (+36 1) 413-1441
Mobil: (+36 20) 7794-102

Irodánk örömmel fogadja zárt csoportok, baráti társaságok, munkahelyi közösségek, iskolák, klubok jelentkezését és egyedi igény szerint valósítja meg elképzeléseiket, egyedi időpontban!
Csoportszervezőknek egyedi kedvezményt biztosítunk!

A további elérhetőségeinket a KAPCSOLAT menüpontnál találhatod meg.