xutazas.hu SZÁLLÁSOK > Egyiptom > Hurghada > Sol Y Mar Club Makadi

Sol Y Mar Club Makadi_Egyiptom_szallas_egyiptomiutazas.hu
Szállás neve:

Sol Y Mar Club Makadi

Típusa:
Hotel, szálloda
Kategóriája:
xutazas.huxutazas.huxutazas.huxutazas.hu
Elhelyezkedése:
Tengerparton Térkép
Szállás címe:
Egyiptom, Hurghada, P Box 193 Makardi Resort
Szobatípus:
Darabszám (db):
Érkezés dátuma:
Hossz (éj):
Leírás
Információk
Fizetendő
Térkép

Sol Y Mar Club Makadi

Madinat Makadi gyönyörű tengerpartjának nyugodt részén található a szálloda, melyet núbiai-marokkói stílusban építettek. Belső építészetére a visszafogott elegancia és kellemes atmoszféra jellemező. Az épületeket kisebb kertek veszik körül, a szálloda közvetlen tengerparti. Jól megközelíthető a Souk Makadi, ahol üzletek sokasága várja az üdülőket. Nagyszerű hely búvároknak és az aktív üdülést kedvelőknek.

Felszereltségek

24 órás recepció/portaszolgálat, Kerthelyiség, Mosoda, Széf, Ajándékbolt, Légkondícionált épület, Wellness/spa center
Megközelítés:

-közvetlen a tengerparton található

Étkezés

Ellátás: all inclusive, amely tartalmazza:

  • teljes panzió,
  • üdítők és alkoholos italok 11-24 óra között,
  • délutáni snack,
  • sportolási lehetőségek: asztalitenisz, boccia, biliárd, kerti sakk, tenisz nappal (világítás díj ellenében),  napi szórakoztató animáció.
Szállodabár

Érdekességek, látnivalók a közelben

Hurghada
Sueztől délre, 395 km-re fekszik Egyiptom Vörös-tenger tartományának székhelye, az egyik legrangosabb üdülőhely. Kéttornyú mecsetjén, szerény kormányzósági épületén kívül legfontosabb nevezetessége a Cairo-i Egyetem közeli Tengerbiológiai Intézetében berendezett múzeum és akvárium. A várostól mintegy 5 km-re délre kezdték kiépítani a modern szálladosort. A keskeny part menti sávon húzódó városnak így két központja van: a Downtown, a régi belváros a bazárral, illetve az új üzleti -banki központ, a Shequalla. Hurghada nem büszkélkedhet kilométeres pálmasorokkal, lévén a sivatag és a tenger találkozása. Ebből adódóan viszont szinte folyamatosan szél fúj a parton, a szörfözők és a túlzott forróságot nem kedvelők legnagyobb örömére. Kristálytiszta tengervize 21 C hőmérséklet alá soha nem süllyed, így egész évben fürdésre és búvárkodásra alkalmas. Korallszirtjei olyan közel vannak a víz felszínéhez, hogy távolról szinte szigetnek látszanak. Páratlanul pazar élővilág, kellems klíma, szikrázó napsütés enyhe széllel-mindez igazi fürdő-, búvár-, és szörfparadicsommá teszi Hurghadát.

modern üdülőhely, a Vörös-tenger partján fekszik mintegy 500 km-re Kairótól. Egész évben kellemes a kikapcsolódásra, a kristálytiszta tengert finom homokkal borított hosszú strandok szegélyezik.

Sportolás, szórakozás

Asztalitenisz, Biliárd, Nyitott/szabadtéri medence, Fedett medence, Tenisz pálya

Hasznos tudnivalók

Összes szobák száma:
510 db
Tengerpart:
Homokos
Éttermek száma:
1
Térkép
További kérdés esetén:
Tel.: (+36 1) 413-1441
Mobil: (+36 20) 7794-102

Irodánk örömmel fogadja zárt csoportok, baráti társaságok, munkahelyi közösségek, iskolák, klubok jelentkezését és egyedi igény szerint valósítja meg elképzeléseiket, egyedi időpontban!
Csoportszervezőknek egyedi kedvezményt biztosítunk!

A további elérhetőségeinket a KAPCSOLAT menüpontnál találhatod meg.