xutazas.hu SZÁLLÁSOK > Magyarország > Hortobágy - Máta > Club Hotel Hortobágy

Club Hotel Hortobágy_Magyarország_szállás_magyarorszagiszallasok.hu
Szállás neve:

Club Hotel Hortobágy

Típusa:
Hotel, szálloda
Kategóriája:
xutazas.huxutazas.huxutazas.huxutazas.hu
Elhelyezkedése:
Természetben Térkép
Szállás címe:
Magyarország - Észak-Alföld régió, 4071 Hortobágy - Máta
Szobatípus:
Darabszám (db):
Érkezés dátuma:
Hossz (éj):
Leírás
Információk
Fizetendő
Térkép

Club Hotel Hortobágy

"Délbábos Hortobágyon!" - A Club Hotel a híres puszta közepén, a mátai lovaspálya szomszédságában található. Gépkocsival utazóknak ajánljuk!

A lovasfalu szolgáltatásai: étterem, csárda, drinkbár, napozóterasz, fedett uszoda (25 m-es), pezsgőfürdő- gyermekmedence, szauna, aromaterápiás gőzfürdő, kondicionáló terem, gyermekjátszótér, teniszpályák, sportpályák, strandröplabda, lengőteke, biliárd. Térítés ellenében: szolárium, masszázs, kerékpárkölcsönzés, horgászat, fedett lovarda, lovaglás-oktatás, fogathajtás, pusztai túrák szervezése. Négylábú kedvenceket is fogad (6.000.-Ft/éj).

Felszereltségek

24 órás recepció/portaszolgálat, Kerthelyiség, Konyha, Parkoló, Széf, Háziállat vihető, Wellness/spa center
Megközelítés:

- Gépjárművel: Budapest felől az M3-as autópályán a Füzesabonyi kijáratig, tovább a 33-as fűúton a Hortobáby településjelző tábláig, ott balra kanyarodva Máta irányába a szervízúton a Hortobáby Club Hotelig.

Étkezés

Ellátás: félpanzió büféreggelivel és menüsoros vacsorával.

Szállodabár

Érdekességek, látnivalók a közelben

Fakultatív programok:

Pusztakocsikázás - A program keretében a Hortobágyi Nemzeti Park őshonos állatainak élőhelyükön való bemutatása történik. A szürke gulye az őrködő gulyással, kutyájával és a négyökrös szekérrel, a rackajuhok a "guggon űlő" hodállyal, a mangalica és  abivaly, valamint a híres hortobágyi ménes az őket vigyázó csikósokkal és hagyományos bemutatójukkal (lófektetés, pusztaötös), valamint használati eszközeikkel, lovaglási lehetőséggel, kipróbálva a csikósok maguk készítette speciális nyergét, a priccset. Végezetül a ménistálló megtekintésére nyílik lehetőség.

- Lovaglási lehetőségek
- Fogathajtás-oktatás
- Gulyásparti
- Zenés lovasparádé

Motorcsónakozás
- A program keretében szakvezető kalauzolja a Vendégeket a Hortobágy folyó egy szakaszán. Útközben népi halászeszközök és a folyó élővilágának ismertetése történik.

Madármegfigyelés - Ornitológus által vezetett program, amely a Hortobágy madárvilágával ismerteti meg a vendégeket. A programhoz saját autó szükséges. Időpontegyeztetés a program előtt egy nappal ajánlott.

Pusztai állatpark - A hortobágyi állattartásról elmondja mindazt, amit tudni érdemes. Bemutatja az állatok tartásának különböző módjait és tárgyi eszközeit, a puszta jellegzetes háziállatfajainak ás fajtáinak történetét.

Hortobágyi Pásztormúzeum - A Pásztormúzeum kiállításának célja bemutatni a pásztorok életének legfontosabb elemeit. A kiállítás nagyban kapcsolódik az épület alapvető funkciójához, ugyanis az eredetileg szekérállásként funkcionált, ahol a hídi vásárok idején a vásározók jelentős része a hortobágyi pásztorokkal együtt fordult meg.

Sportolás, szórakozás

Asztalitenisz, Biliárd, Horgászási lehetőség, Játszótér, Fedett medence, Röplabda pálya, Sporteszköz kölcsönzés, Teke pálya, Kerékpár bérelhető, Lovaglás, Tenisz pálya

Hasznos tudnivalók

Éttermek száma:
1
Elfogadott fizetőeszközök: Üdülési csekk
Térkép
További kérdés esetén:
Tel.: (+36 1) 413-1441
Mobil: (+36 20) 7794-102

Irodánk örömmel fogadja zárt csoportok, baráti társaságok, munkahelyi közösségek, iskolák, klubok jelentkezését és egyedi igény szerint valósítja meg elképzeléseiket, egyedi időpontban!
Csoportszervezőknek egyedi kedvezményt biztosítunk!

A további elérhetőségeinket a KAPCSOLAT menüpontnál találhatod meg.