xutazas.hu SZÁLLÁSOK > Magyarország > Hévíz > Danubius Health Spa Resort Aqua

Danubius Health Spa Resort Aqua_Hévíz_Magyarország_magyarorszagiszallasok.hu
Szállás neve:

Danubius Health Spa Resort Aqua

Típusa:
Wellness szálloda
Kategóriája:
xutazas.huxutazas.huxutazas.huxutazas.hu
Elhelyezkedése:
Belvárosban Térkép
Szállás címe:
Magyarország - Balaton régió, 8380 Hévíz, Kossuth L. u.13-15.
Szobatípus:
Darabszám (db):
Érkezés dátuma:
Hossz (éj):
Leírás
Információk
Fizetendő
Térkép

Danubius Health Spa Resort Aqua

A nagy tradíciókkal rendelkezõ, államilag elismert fürdõhely szívében, a világhírû hévízi termáltótól mindössze 300 m-re, csodálatos környezetben található a Danubius Health Spa Resort Aqua**** (korábbi nevén: Danubius Thermal Hotel Aqua) gyógy- és wellness szálloda.
Újdonság!: Nem kell külföldre utaznia, hogy élvezze az All Inclusive szolgáltatás elõnyeit! Áprilistól a szálloda all inclusive szolgáltatásokat nyújt az egészséges életmód jegyében.

A hévizi-tótól 300 m-re a fürdőváros szívében található a szép parkkal rendelkező gyógy és wellness szálloda. Étterem, söröző, bár, élményfürdő nyitott és fedett medencék, wellness részleg, sport lehetőségek és zárt parkoló várja a vendégeket.

Felszereltségek

24 órás recepció/portaszolgálat, Kerthelyiség, Felvonó/lift, Parkoló, Légkondícionált épület, Wellness/spa center
Megközelítés:

Hévíz a Keszthelyi-hegység nyugati oldalán, hullámzó dombokon épült üdülőparadicsom. Távolsága Budapesttől 194 km, Keszthelytől mindössze 6,5 km.


Nyitva tartás, ki- és bejelentkezési információk:

00-24

Étkezés

Ellátás: all inclusive étkezés, napi étel- és italfogyasztás a szálloda által összeállított kínálatból - érkezési napon 11 órától távozási nap 11 órig.

Szállodabár

Érdekességek, látnivalók a közelben

Római kori romkert: Hévíz egregyi városrészén a környék egyik legjelentősebb császárkori településének maradványait rejti magában a föld.

A Hévízi Muzeális Gyűjtemény a város központjában, a sétálóutcában kapott helyet.

Hévíz legismertebb - a magyar művészettörténetben is számon tartott - műemléke az egregyi városrészben található középkori, római katolikus templom.

A Hévízi tó 60,5 hektáros természetvédelmi területen fekszik, melyből 4,44 hektár a tó felszíne. A tavat körülvevő lápok törvényileg védettek. Fokozottan védett a forrásbarlang és a tó.

A tó legszebb növénye a tündérrózsa Hévíz szimbóluma lett, s bekerült a város címerébe és zászlajába. Az indiai vörös tündérrózsát Lovassy Sándor, a keszthelyi Gazdasági Akadémia tanára honosította meg 1898-ban

Sportolás, szórakozás

Asztalitenisz, Sporteszköz kölcsönzés

Hasznos tudnivalók

Éttermek száma:
1
Elfogadott fizetőeszközök: Üdülési csekk
Térkép
További kérdés esetén:
Tel.: (+36 1) 413-1441
Mobil: (+36 20) 7794-102

Irodánk örömmel fogadja zárt csoportok, baráti társaságok, munkahelyi közösségek, iskolák, klubok jelentkezését és egyedi igény szerint valósítja meg elképzeléseiket, egyedi időpontban!
Csoportszervezőknek egyedi kedvezményt biztosítunk!

A további elérhetőségeinket a KAPCSOLAT menüpontnál találhatod meg.