xutazas.hu SZÁLLÁSOK > Magyarország > Egerszalók > Thermál Park Apartmanház

Thermál Park Apartmanház_Egerszalók_Magyarország_szállás_magyarorszagiszallasok.hu
Szállás neve:

Thermál Park Apartmanház

Típusa:
Apartman hotel
Kategóriája:
Elhelyezkedése:
Természetben Térkép
Szállás címe:
Magyarország - Észak-Magyarország régió, 3394 Egerszalók, Thermál kemping sor 1-3.
Szobatípus:
Darabszám (db):
Érkezés dátuma:
Hossz (éj):
Leírás
Információk
Fizetendő
Térkép

Thermál Park Apartmanház

A Laskó patak völgyében, a termálfürdőtől 300 m-re, a falutól 1,5 km-re található apartmanszálló.

Felszereltségek

Kerthelyiség, Légkondícionált épület, Háziállat vihető
Megközelítés:

- Gépkocsival:
Budapest felől az M3-as autópálya füzesabonyi leágazójánál a 30-as útra kanyarodva Kerecsenden és Demjénen keresztül mintegy 10 perc alatt érhető el a Thermal Park.
Egerből a 25-ös főúton észak felé haladva a vasútállomásnál lévő ÖMV kút után a második közlekedési lámpánál kell balra Egerszalók felé kanyarodni. Egert elhagyva kb.10 perc alatt érjük el a hőforrást.

- Busszal:
Budapest felől Egert menetrendszerint közlekedő, légkondicionált autóbuszokkal lehet elérni. Egerből szinte minden órában indulnak buszok Egerszalókra.

- Vonattal:
A Budapestről induló Intercity-vel és gyorsvonatokkal mintegy másfél óra alatt közelíthető meg Eger, ahonnan busszal lehet Egerszalókra továbbmenni. A vasútállomás Egerben található, 7 km-re a Thermal Parktól.

Étkezés

Ellátás: büféreggeli, de felár ellenében félpanziós ellátás is igényelhető.

Érdekességek, látnivalók a közelben

Egerszalók Egertől 6, Budapesttől 120 km-re, az M3 autópályától 20 km távolságra, a Bükk lábainál elterülő dombok lankái között fekszik. Csendes falu, ahol a pihenéshez, kikapcsolódáshoz minden feltétel adott, lakosainak száma 1800 fő.

Hőforrás: a nátriumot is tartalmazó kalcium-magnézium hidrogénkarbonátos hévíz, melynek metakovasav tartalma is jelentékeny, a kénes gyógyvizek kategóriájában az egyik legjobb besorolást kapta. Csontsérülések utókezelésére, izületi és reumatikus bántalmak gyógyítására bizonyítottan kiváló.

Borvidék: Egerszalók az egri történelmi borvidék része: 600 ha területen termelik itt az Egri Bikavér alapanyagait és a fehér borfajtákhoz a zenitet, leánykát, muskotályt és olaszrizlinget.
Számos kiválló helyi borász és pincészet mellett az ismert borász, dr. Lőrincz György St. Andrea pincészete Egerszalókon fogadja vendégeit.


Horgászat, vízi sportok: a községnek a hévízforrással ellentétes oldalán, északi irányban egy 130 ha kiterjedésű mesterséges víztározó található. Eredeti rendeltetése szerint felszíni vízfolyások regulátoraként visszatartja a hirtelen lezúduló csapadékvizet, s öntözési lehetőséget kínál a tőle délre fekvő településeknek. Mindemellett vízisportolásra is alkalmas, és a környék kedvelt horgászparadicsoma.

Sportolás, szórakozás

Horgászási lehetőség, Játszótér, Sporteszköz kölcsönzés, Kerékpár bérelhető

Hasznos tudnivalók

Éttermek száma:
1
Elfogadott fizetőeszközök: Üdülési csekk
Térkép
További kérdés esetén:
Tel.: (+36 1) 413-1441
Mobil: (+36 20) 7794-102

Irodánk örömmel fogadja zárt csoportok, baráti társaságok, munkahelyi közösségek, iskolák, klubok jelentkezését és egyedi igény szerint valósítja meg elképzeléseiket, egyedi időpontban!
Csoportszervezőknek egyedi kedvezményt biztosítunk!

A további elérhetőségeinket a KAPCSOLAT menüpontnál találhatod meg.