xutazas.hu SZÁLLÁSOK > Magyarország > Döbrönte > Hotel Hasik

Hotel Hasik_Magyarország_szállás_magyarorszagiutazas.hu
Szállás neve:

Hotel Hasik

Típusa:
Hotel, szálloda
Kategóriája:
xutazas.huxutazas.huxutazas.huxutazas.hu
Elhelyezkedése:
Természetben Térkép
Szállás címe:
Magyarország, 8597 Döbrönte, Fő út 4.
Szobatípus:
Darabszám (db):
Érkezés dátuma:
Hossz (éj):
Leírás
Információk
Fizetendő
Térkép

Hotel Hasik

Pápától 13 km-re, a bakonyi kis falu természetes és kedves környezetében harmónikusan illeszkedő szálloda várja a kikapcsolódni vágyókat.

Felszereltségek

24 órás recepció/portaszolgálat, Kerthelyiség, Parkoló, Légkondícionált épület, Gyermekfelügyelet, Wellness/spa center
Társalgó
Megközelítés:

- Budapest felől a Budapest - Győr - Pápa - Döbrönte útvonalat javasoljuk.

Étkezés

Ellátás: büféreggeli, de igényelhető félpanziós ellátás is felárért cserébe (menüsoros főétkezés, hétvégén és főszezonban svédasztalos)

Érdekességek, látnivalók a közelben

Tereplovaglás, napos-lovaglás: A Bakony gyönyörű lankáin, érintetlen természeti környezetben lovagolhatnak vagy kocsikázhatnak a vendégek. A szálloda szőlőskertjében Vanyolán a kirándulások, napos lovaglások részvevői tarthatnak pihenő pikniket.

Lovaskocsin, kerékpáron vagy szervezett gyalogtúra keretében egyaránt felderíthetik a vendégek a környéket.
Lovaskocsis napos kirándulás Somlóra. (29 km)

Ganna: A szomszéd faluban, Gannán (2,4 km) található a fraknói és galánthai Eszterházy nemzetség sírtemploma.

Herendi Porcelánium: A világhírű Herendi Porcelánium, Minimanufaktúra és Múzeum alig félórányi autóútra (33km) található. Igény esetén a vendégek számára a transzfert biztosítják.

Barokk városnézések Pápán (15 km) - Győrben (58 km) - kirándulás a királynők városába, Veszprémbe (45,4 km)

A Pannonhalmi Apátság (59 km) megtekintése. A transzfert igény szerint a szálloda biztosítja.

Kirándulás a népi műemlékekben gazdag Magyarpolányba (28 km). Az Europa Nostra díjas kálvária megtekintése. A régi keresztény kultúra és a paraszti népszokások hagyományőrző ünnepeit az 1997-től évente, májusban megrendezésekre kerülő Polányi Passió néven tekinthetik meg a vendégek.

A 18 hektáros zirci arborétum (47 km) megtekintése, ahol 600 fa és növényfajta, köztük egy 400 éves tölgy is megtekinthető.

Kirándulás Sümegre (48 km): a XIV. sz. eleji erődítmény és múzeum megtekintése. Májustól júniusig, és szeptembertől októberig hetente 3 alkalommal, júliusban és augusztusban naponta láthatóak a sümegi várjátékok. Sümegprágában évente egy alkalommal, pünkösdkor fazekas találkozót tartanak.

Balatoni kirándulás, sétahajózás, borkóstoló Alsóörsön a Soma Pincében

Sárkányrepülés, hőlégballon utazás a Bakony felett: Ami lentről is csodálatos, lélegzetelállítóan szép a magasból. A közeli dákai repülőtérről (14,4 km) indulva lehetőség nyílik madártávlatból szemlélni a gyönyörű vidéket.

Édes semmittevés: sokak legkedveltebb időtöltése egyszerűen a nyugalom, a csend, a béke minden pillanatának kihasználása. Ehhez egy lépést sem kell a szállodából tenniük. (0 km) Váljék egészségükre!

15 km-re szállodánktól, Pápán a gyönyörű környezetben kialakított Várkertfürdő további programokkal várja az érdeklődőket: termálfürdő, aquaspinning, úszósuli, babaúszás, vizi gyógytorna, fallabda. (www.varkertfurdo.hu)
Igény esetén a szálloda a programok igénybevételéhez transzfert biztosít.

Outdoor kirándulások, csapatépítő túrák szervezése cégek részére.
A szálloda közvetlen környezetében olyan közös kirándulásra invitálják Önöket, ahol a terep adta lehetőségek segítségével, (várrom, erdő, patakpart, lovarda stb.) a megszokotthoz képest más összefüggések mentén ismerhetik meg egymást, önmagukat.

Sportolás, szórakozás

Asztalitenisz, Biliárd, Minigolf, Nyitott/szabadtéri medence, Fedett medence, Sporteszköz kölcsönzés, Kerékpár bérelhető, Lovaglás, Tenisz pálya

Rendezvények

A hely alkalmas konferenciák megtartására
  • Termek száma: 1
Technikai felszereltségünk:

A sikeres indoor-tréninghez, szemináriumhoz zavartalan környezetet, kitűnően felszerelt konferenciatermeket és rugalmas, készséges kiszolgáló-személyzetet biztosítanak.

Eszterházy terem: 35-50 fős légkondicionált, természetes megvilágítású exkluzív megjelenésű és professzionális felszereltségű tárgyalóterem. A kávészünetben kávé, üdítő, ásványvíz sütemények és szendvicsek fogyasztására a terem előtti előtérben, dohányzásra a teremből közvetlenül megközelíthető kertben nyílik lehetőség.

Somogyi szeminárium-terem:
A két oldalról természetes megvilágítású, 75 m2 alapterületű különterem színházsoros ültetéssel 70, U-alakú asztallal, ill. szigetszerű asztal elrendezéssel 35-45 fő befogadóképességű. A kávészünetben kávé, üdítő, ásványvíz és sütemények ill. szendvicsek fogyasztására a terem előtti előtérben, dohányzásra a közeli Himfy teremben ill. a teraszon nyílik lehetőség.

Himfy terem: Kb. 40 fő kapacitású, lovagterem hangulatú társalgó-vendéglátó helység, amely megbeszélések, előadások, üzleti és magánjellegű étkezések mellett, kiválóan alkalmas kevésbé hivatalos beszélgetésekre, kellemes, játékos időtöltésre is. (társasjátékok, kártya, vetélkedők) Kávészünet és a hozzá tartozó fogyasztás a teremben is lehetséges. A helység közvetlen összeköttetésben van a terasszal.

Hasznos tudnivalók

Összes szobák száma:
38 db
Éttermek száma:
1
Elfogadott fizetőeszközök: Üdülési csekk
Térkép
További kérdés esetén:
Tel.: (+36 1) 413-1441
Mobil: (+36 20) 7794-102

Irodánk örömmel fogadja zárt csoportok, baráti társaságok, munkahelyi közösségek, iskolák, klubok jelentkezését és egyedi igény szerint valósítja meg elképzeléseiket, egyedi időpontban!
Csoportszervezőknek egyedi kedvezményt biztosítunk!

A további elérhetőségeinket a KAPCSOLAT menüpontnál találhatod meg.