xutazas.hu SZÁLLÁSOK > Magyarország > Budapest > Danubius Health Spa Resort Margitsziget

Danubius Health Spa Resort Margitsziget_Magyarország_szállás_magyarorszagiszallasok.hu
Szállás neve:

Danubius Health Spa Resort Margitsziget

Típusa:
Hotel, szálloda
Kategóriája:
xutazas.huxutazas.huxutazas.huxutazas.hu
Elhelyezkedése:
Vízparton Térkép
Szállás címe:
Magyarország - Budapest és Közép-Dunavidék régió, 1138 Budapest, Margitsziget
Szobatípus:
Darabszám (db):
Érkezés dátuma:
Hossz (éj):
Leírás
Információk
Fizetendő
Térkép

Danubius Health Spa Resort Margitsziget

Páratlan fekvésű, kilencemeletes szálloda a Duna közepén, a nyugalom és béke szigetén egy világváros nyűzsgésével körülölelve. A margitszigeti szálló valamennyi szobája modernizált, thermál-gyógy-és fitness központja is újonnan kiépített.

Felszereltségek

24 órás recepció/portaszolgálat, Kerthelyiség, Orvosi ellátás elérhető, Parkoló, Mosoda, Széf, Légkondícionált épület, Wellness/spa center
Megközelítés:

- Autóval az Árpád híd felől
- Tömegközlekedéssel a 26-os busszal az Árpád híd, vagy a Nyugati Pályaudvar felől. (Halastó/Szállodák megálló.)

Étkezés

Platán Étterem
A Platán étterem terasszal Budapest legszebb parkjában, várja vendégeit. Étlapunk folyamatosan megújulva magyaros, nemzetközi és diétás ételeket kínál. Csütörtökönként egy kulináris élvezetekben gazdag este várja! Egészséges, könnyű és organikus ételeket tartalmazó Danubius Healthy Choice kínálatunk csak egészségük javát szolgálja.


Étterem nyitva tartása:
  • 7:00 - 10:00
  • 12:00 - 15:00
  • 18:00 - 21:00

 

Szállodabár

Érdekességek, látnivalók a közelben

A főváros, Budapest turisztikai vonzereje nemcsak a régióban, de az egész országban meghatározó. A város Duna-parti panorámája, illetve az Andrássy út és környéke az UNESCO a Világörökség része. Anno 1934-ben fürdővárossá nyilvánított Budapest a világ egyetlen helye, ahol a nyolcvan hőforrásból naponta feltörő hetvenmillió liter termálvíz húsz fürdőt, uszodát és strandot táplál, közöttük a népszerű Császár, Gellért és Széchenyi gyógyfürdő.

A főváros igen gazdag látnivalókban, a különféle korok és vallások épített emlékeiben. A Várnegyed területén található a Mátyás-templom és Halászbástya, az izgalmas Budavári Labirintus. A vár falairól kitűnő rálátás nyílik a Parlamentre, a Bazilikára, valamint a város egyedülálló hídjaira. A pesti oldal belső kerületeiben gyalogosan érdemes elindulni, az ódon falak között múzeumokat, templomokat, kávézókat találunk. Élményteli családi programok közé ajánlható a Csodák Palotája, az Állatkert, a Városligeti Műjégpálya, a Tropicárium-Óceanárium felkeresése.

Sportolás, szórakozás

Nyitott/szabadtéri medence, Fedett medence

Rendezvények

A hely alkalmas konferenciák megtartására
  • Termek száma: 1
Technikai felszereltségünk:

Mert mi tudjuk, hogy a siker nem csupán a kényelmes szobákon és a szükséges rendezvénytermek meglétén múlik. Egy sikeres rendezvény szakértelmet igényel! Elsődleges célkitűzésünk a minőség teljes körű biztosítása, rendezvények professzionális tervezése, valamint a minden igényt kielégítő lebonyolítás. A Danubius Hotels Group - több mint 3 évtizedre visszatekintő tapasztalatával - Magyarország egyik legjelentősebb konferencia- és rendezvényszervezője, amelyet a "Danubius Quality Conference" márkanév fémjelez.
Páratlan fekvésű szállodáink, kiváló gasztronómiánk, változatos konferencia termek, modern fitness klubjaink, egyedülálló programajánlataink, képzett szakembereink, kiváló rendezvénytechnikánk és nem utolsósorban a jól összehangolt szervezői munka szavatolják az egységesen magas színvonalat szállodaláncunk mindegyik tagjában.

Több szállodát érintő rendezvények, konferenciák esetén, kérjük, hívja a Danubius Rendezvény Értékesítési részlegét:
Tel: 06 1 889 4112, 889 4156
Fax: 06 1 889 4149
E-mail: groupdesk@danubiushotels.com

Amennyiben a kiválasztott szállodában nem rendelkezünk szabad kapacitással, úgy hasonló kategóriában és árfekvésben készséggel ajánlunk alternatívát!

Hasznos tudnivalók

Éttermek száma:
1
Elfogadott fizetőeszközök: Üdülési csekk
Térkép
További kérdés esetén:
Tel.: (+36 1) 413-1441
Mobil: (+36 20) 7794-102

Irodánk örömmel fogadja zárt csoportok, baráti társaságok, munkahelyi közösségek, iskolák, klubok jelentkezését és egyedi igény szerint valósítja meg elképzeléseiket, egyedi időpontban!
Csoportszervezőknek egyedi kedvezményt biztosítunk!

A további elérhetőségeinket a KAPCSOLAT menüpontnál találhatod meg.